Joululahja itselleni

Jo jonkun vuoden olen kipuillut itseni kanssa seuraavan asian kanssa. Mitä haluan olla, mitä haluan tehdä ja mitä voin tehdä. Haluan niin paljon! 

Rakastan matkailua, jääkiekkoa, näpräilyä, haluan pelastaa maailmaa, pala kerrallaan..

Pari ensimmäistä on riisuttu elämästäni melkein tai jopa kokonaan tämän vuoden aikana. Elämä on muuttunut, unelmat ehkä kasvaneet tai toisaalta muuttuneet. Sellaista kai elämä on. 

Seuraava muutos on osan kipuilun lopettaminen ja seuraavaan  "vaiheeseen " siirtyminen. 

Kirjoittaminen on aina ollut tavalla tai toisella osa minua. Kaipa puran kirjoitukseen sen mitä puhelias ja avoin minä, en aina kehtaa ääneen sanoa. Joskus on hyvä vaieta. Näitä yllä mainittuja mielenkiinnon kohteitani, alan yhä enenmän yhdistää.

Kirjoittelu alkoi aikanaan ehkä hyvinkin tyypillisellä tavalla; itselle, päiväkirjaan. Menneiden vuosien arkistot ovat jo kauan sitten tuhotut, mutta tilalle on tullut muuta. Nyt tämä blogi, jota lukekoot kuka haluaa. 

Se uusi muutos mitä nyt olen aloittamassa ei liity uuteen elämään, uuteen asuinpaikkaan tai mihinkään sellaiseen, vaan uuteen blogiin.

Jaan unelmani. Tällä hetkellä kahteen, joskus ehkä jopa kolmeen. Tämä blogi jääkööt pohdiskelu alustaksi elämämme menolle, minun näkökulmastani. Ehkä siihenkin voi joku samaistua. Toinen blogi käsitelkööt jatkossa (tällä hetkellä hyvin voivaa) niitä näpräilyjäni. Jos siis kiinnostuit tai sinua kiinnostaa askartelu, käsityöt tai millainen tahansa itse tehtyjä juttu, kannattaa aloittaa sivun seuraaminen. 

justduunaase.blogspot.com

Toivon että muutkin rohkenevat seurata sydäntään ja toteuttaa unelmiaan pala kerrallaan. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hola Nerja (Espanja)!

Samoksen ravintolakokemuksemme

Tallinna syyskuulla 2023

Viimeinen päivämme Espanjassa ja sehän tarkoitti Málagaa!